Johan en Leony de Wilde.
Gek van Noorwegen.

Geschreven in 2020

Onze kleinkinderen in Noorwegen

We hebben elkaar leren kennen in de zomer van 1969! Om met Brian Adams te spreken:
“Those were the best days of my life” waren dat de beste dagen van ons leven.

 

Leony de Wilde
Johan de Wilde

Johan kwam uit Amsterdan-Noord en Leony uit Spaarndam. We zijn getrouwd in 1973 en na een tijdje in West-Knollendam gewoond te hebben, zijn we op zoek gegaan naar een woning die groot genoeg was om samen met de ouders en broer van Leony te gaan wonen. We vonden hier in Groenveld, op de hoek van de Valkkogerweg, het huis van onze dromen en wonen daar sinds oktober 1981.


In 1979 werd onze dochter Ciska geboren en daarna werd in februari 1982, als eerste baby van Knorrenburg, Marjolein geboren. Johan was werkzaam in de automatisering in Amsterdam en Leony in het speciaal onderwijs. We zijn inmiddels allebei gepensioneerd.


Onze grote passie is reizen naar Noorwegen, waar we een eigen appartement hebben. Als we er zelf niet zijn dan is dan is het ook te huur.
Klik hier als je interesse hebt in ons appartement in Noorwegen.

 

Leony houdt van tuinieren en breien. En haar kleinkinderen worden natuurlijk niet vergeten. Als zij die schatten met huiswerkbegeleiding kan helpen, zal zij dat zeker niet nalaten.

 

Johan probeert, als het even kan, zijn tijd door te brengen met schilderen. Is dan ook minstens éénmaal per week te vinden bij de schildersclub Dirkshorn. Ook is hij lid van de kunstcommisie Harenkarspel. Zij zorgen jaarlijks voor de kunstroute Kunst-op-Locatie, een route door een aantal dorpen van de gemeente Schagen.

Meer werk van Johan zien? Klik hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda
4 jaar geleden

Mooie pagina. Goed verzorgd enprachtie foto,s. Een mooi schildeij van Noorwegen. Dat had ik nog niet eerder gezien.