Popweekend Schagen, Joke en Rolf

Popweekend Schagen

Joke en Rolf ten Hulsen

Geschreven in 2020

Joke:

Geboren in Groningen.
Wij wonen in Groenveld vanaf 1981. In een zoektocht naar een woning op het platte land die dubbel bewoond kon worden bracht ons hier. We kochten het huis aan de Ringsloot samen met Rolf's broer Peter.
Daarvoor woonden we op een flat in Alkmaar-Oudorp.
In Alkmaar werkte ik in het onderwijs aan de Nicolaas Beetsschool.
De P.A. deed ik in Zwolle. Nu gepensioneerd.
Ik ben graag creatief bezig. Voornamelijk met schilderen. Een avond in de week werk ik met de groep Bon'Art in het kerkje van Haringhuizen. Hieronder een greep uit mijn werk.

Rolf:

Geboren in Amsterdam. We wonen in Groenveld vanaf 1981.
Ik werkte tot 2015 als grafisch ontwerper. Samen met een compagnon had ik een ontwerpstudio aan de Herengracht in Amsterdam. Later begonnen we een printshop erbij aan de Singel onder de naam Repronet. Vanaf 2000 ben ik alleen verder gegaan en ging vanuit huis werken. Nu pensioen en vermaak me met films maken en monteren, websites bouwen en af en toe wat vrijwilligerswerk. En natuurlijk klussen rondom het eigen huis.

Meer werk zien van Joke? Klik hier!

Stalen zeilboot casco in Ringsloot.

Van 1997 tot 2005 bouwde Rolf een stalen Colin Archer casco af. De boot mocht al die jaren van het waterschap in de Ringsloot liggen. We gaven haar de naam 'De Maegd van Groenveld'.

Zie fotoreportage.

We hebben samen 1 zoon, Niels die in Groenveld is opgegroeid. Zijn hele jeugd trok hij op met Annika Dapper en later ook Marsja Dapper, de dochters van Mart en Ina Dapper (Sluiswegje). Vanaf 1 januari 2014 woont hij in Schagen. Hij werkt zelfstandig als 3d animator. Zie nielstenhulsen.com

1993
Niels met Annika en Marsja Dapper

2020
Niels met vriendin Robin Grosz

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Dit artikel is gepubliceerd in 2020